Επικιρότητα από το Rethymnoguide News

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Συνάντηση κ. Λιονή με τον Δοικητή του Νοσοκομείου Ρεθύμνου κ. Μοσχοβάκη

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης κα Μαρία Λιονή συναντήθηκε σήμερα με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ρεθύμνου κ. Γιώργο Μοσχοβάκη, τους Διευθυντές των Κέντρων Υγείας Περάματος κ. Νίκο Παπαδάκη, Σπηλίου κ. Σασαρόλη Σπύρο και την Διευθύντρια της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Ρεθύμνης κα Μαρία Καββάλου,  προκειμένου να συζητήσουν θέματα υγειονομικού χαρακτήρα της Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας.



Σύλληψη δύο αλλοδαπών για διακεκρκριμένες περιπτώσεις κλοπών


Συνελήφθησαν μεσημβρινές ώρες χθες στο Ρέθυμνο από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και Τ.Α.Ε Ρεθύμνου, δυο αλλοδαποί υπήκοοι ηλικίας 21 και 28 ετών αντίστοιχα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Σε σοβαρή κατάσταση ο 55χρονος που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με τον ιό Η1Ν1

Σε απομονωμένο θάλαμο της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ρεθύμνου παραμένει ο 55χρονος ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού και υψηλό πυρετό.

"Λουκέτο" σε ξενοδοχείο του ομίλου Δασκαλαντωνάκη στο κέντρο της Αθήνας

Σε «μαρασμό» οδηγείται η ξενοδοχειακή αγορά της Αθήνας, καθώς σε επτά ανέρχονται πλέον οι ξενοδοχειακές μονάδες που κλείνουν μέσα στην τελευταία διετία, αφαιρώντας 800 δωμάτια από το δυναμικό της πρωτεύουσας, λόγω της υποβάθμισης του κέντρου και της πτώσης στην τουριστική κίνηση.



Λεηλατούν τα σκηνικά του “Νησιού”!

Λεηλάτηση του σκηνικού στο οποίο γυρίστηκε η επιτυχημένη σειρά "Το Νησί", καταγγέλει ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ελούντας κ. Ευάγγελος Μαυρικάκης. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου Κρήτης στις 18 Ιανουαρίου, αποκάλυψε:

Ξενοδοχείο φτιαγμένο από σκουπίδια στη Μαδρίτη

Ένα ξενοδοχείο φτιαγμένο κυριολεκτικά από σκουπίδια εγκαινιάστηκε στη Μαδρίτη, σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC.

Ποια φάρμακα δεν θα καλύπτουν τα ταμεία

Λίστα φαρμάκων με σκευάσματα που δεν θα καλύπτονται από τα ασφαλιστικά Ταμεία εξέδωσε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων.

Διεθνής ενημέρωση: Tα τελευταία διεθνή νέα

Το θρυλικό Batmobile -το "νυχτεριδο-αυτοκίνητο" του κινηματογραφικού "Batman" βγήκε στο σφυρί και όποιος είναι διατεθειμένους να βάλει βαθειά το χέρι στην τσέπη, μπορεί να το πάρει από τη σπηλιά της "Νυχτερίδας" και να το παρκάρει μπροστά στο σπίτι του...





Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Το Ρέθυμνο στην τουριστική έκθεση Βιέννης

Η τουριστική έκθεση της Βιέννης πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Messezentrum από 13-16/01/2011 και είναι η μεγαλύτερη έκθεση της Αυστρίας,
με περίπου 150.000 επισκέπτες.

Κρούσμα νέας γρίπης από τον ιό Η1Ν1 στο Ρέθυμνο

Σε απομονωμένο θάλαμο της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ρεθύμνου νοσηλεύεται ένας 55χρονος ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο με όλα τα συμπτώματα της γρίπης.

Χανιά:Ακριβαίνει η βενζίνη - Κλείνουν πρατήρια

Την ώρα που η τιμή της βενζίνης τραβά την… ανηφόρα -και μάλιστα χθες στα Χανιά, για πρώτη φορά, έφτασε το 1,80 ευρώ- οι οδηγοί μειώνουν την κατανάλωση και τις μετακινήσεις τους σε ποσοστό που ξεπερνά το 35% και πρατήρια υγρών καυσίμων κλείνουν το ένα μετά το άλλο.

Σοκ στη Ζάκυνθο - Βόμβα σε σχολείο!

Ένας τεράστιος εκρηκτικός μηχανισμός, τοποθετημένος στο προαύλιο ενός σχολείου στο κέντρο της πόλης της Ζακύνθου, εξουδετερώθηκε από πυροτεχνουργούς της αστυνομίας που πήγαν στο νησί από την Αθήνα, ειδοποιημένοι από τις τοπικές αρχές.
Εκρηκτική ύλη, τοποθετημένη μέσα σε ένα πυροσβεστήρα..





Τι συμβαίνει στον ‘Εβρο και ανεβάζουν στρατό;

Προβοκάτσια από το τουρκικό στρατιωτικό παρακράτος (παραφυάδες του σχεδίου «Βαριοπούλα») φοβούνται στο ΓΕΕΘΑ, όσο πλησιάζουμε προς τις κρίσιμες τουρκικές εκλογές του Ιουνίου – που θα δώσουν νέα ώθηση στον Ταγίπ Ερντογάν.

Στάσεις εργασίας και απεργίες

Στάσεις εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ
Στάση εργασίας από τις 11.00 το πρωί έως τις 15.30 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ.
Ακυρώνονται δρομολόγια του ΟΣΕ
Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν και σήμερα οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού, λόγω της 48ωρης απεργίας που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης.



"Καπνιστές" από έμβρυα

"Καπνιστές" από την εμβρυική ηλικία καθιστά τα παιδιά που θα γεννηθούν, το μητρικό κάπνισμα κατά την εγκυμοσύνη, ακόμη και όταν είναι παθητικό, αποτελώντας παράγοντα κινδύνου για μειωμένη πνευμονική λειτουργία και συρίττουσα αναπνοή (σφύριγμα κατά την αναπνοή).

Διεθνής ενημέρωση: Τελευταία νέα

Η Καμπέρα αρνείται να εξάγει ουράνιο στην Ινδία
Το Νέο Δελχί πιέζει την Αυστραλία να άρει την απαγόρευση της εξαγωγής ουρανίου προς την Ινδία. Ο Ινδός υπουργός Εξωτερικών, Σ.Μ. Κρίσνα συναντήθηκε σήμερα στη Μελβούρνη με τον Αυστραλό ομόλογό του Κέβιν Ραντ όπου επανέλαβε το αίτημα για μια συμφωνία εξαγωγής αυστραλιανού ουρανίου προς τη χώρα του.



Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Χωρίς προβλήματα προχωρά η εκτέλεση των 4 έργων που ενέταξε στο πρόγραμμα "Κρήτη – Πράσινη ανάπτυξη" η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου


Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου, κα Μαίρη Λιονή, είχε εχθές συνάντηση με τον Διευθυντή του τοπικού παραρτήματος του ΟΑΔΥΚ, κ. Βαγγέλη Μαμαγκάκη, ο οποίος την ενημέρωσε σχετικά με την πορεία υλοποίησης των έργων, που κατέθεσε η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου για ένταξη στο Ειδικό Αναπτυξιακό πρόγραμμα "ΚΡΗΤΗ – ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ".




Καταδίωξη στο Πέραμα Μυλοποτάμου-Νεαρός πέταξε ποσότητα χασίς απο το παράθυρο του αυτοκινήτου

Σκηνές από ταινία δράσης εκτυλίχτηκαν εχθές στο πέραμα Μυλοποτάμου όταν νεαρός άντρας διέφυγε την σύλληψη μετά από καταδίωξη αστυνομικών του Τ.Α.Ε Μυλοποτάμου.

Εβδομάδα Ανοιχτής Πρόσβασης σε Τέστ Παπ στα Νοσοκομεία της Κρήτης

Η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης στο Πλαίσιο της Εβδομάδας Ανοιχτής Πρόσβασης σε Τεστ Παπανικολάου, ενημερώνει ότι από τις 24 – 31 Ιανουαρίου 2011 κάθε ενδιαφερόμενη πολίτης μπορεί να πραγματοποιήσει δωρεάν και χωρίς ραντεβού κυτταρολογική εξέταση τραχηλικού επιχρίσματος (τεστ Παπανικολάου) στα Γυναικολογικά Εξωτερικά Ιατρεία των Μαιευτικών – Γυναικολογικών Κλινικών των ακόλουθων νοσοκομείων:

Ηράκλειο: Άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς σε πρατήριο καυσίμων

Άγνωστοι τοποθέτησαν δύο αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς στις κτιριακές εγκαταστάσεις πρατηρίου υγρών καυσίμων στη Χερσόνησο την Τρίτη τα ξημερώματα.

Ανοίγουν επαγγέλματα, κλείνουν φαρμακεία, απέχουν δικηγόροι

Στο υπουργικό συμβούλιο φέρνει σήμερα ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου το νομοσχέδιο για το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, στο οποίο προβλέπονται διαδικασίες απελευθέρωσης σε διάστημα έξι μηνών για τους φαρμακοποιούς, τους δικηγόρους και τους μηχανικούς.





Σημαντικές ευκαιρίες για σπουδές, μέσω υποτροφιών

Εκατοντάδες προγράμματα υποτροφιών θα χορηγηθούν μέσω της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ) του Υπουργείου Παιδείας και όχι του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), επισημαίνουν κύκλοι του Υπουργείου Παιδείας, μετά την αναστάτωση, που προκάλεσε στον χώρο ανακοίνωση του ΙΚΥ για διακοπή τμήματος υποτροφιών.

«Ό,τι καπνίσατε, καπνίσατε» - Αυστηρή η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου

Τέρμα τα ψέματα. Ό,τι κάπνισαν τους τελευταίους μήνες σε μπαρ, εστιατόρια και καφέ, κάπνισαν. Ο αντικαπνιστικός νόμος, που προβλέπει την καθολική απαγορευση του καπνίσματος σε όλους τους δημόσιους χώρους χωρίς καμία εξαίρεση, θα εφαρμοστεί ως έχει, χωρίς τροποποιήσεις, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.



Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Πριν πετάξουμε πρεπει να μαθουμε να πεφτουμε...

Έρχεται η στιγμή επιτέλους που αποφασίζεις να αλλάξεις τα μοτίβα της ζωής σου, γιατί έμαθες το μάθημα. Σε αυτό είναι πολυτιμότατοι βοηθοί οι άνθρωποι για τους οποίους νιώθουμε έντονα με οποιοδήποτε τρόπο, επειδή στην ουσία αντικατοπτρίζουμε κάποιες προβολές μας. Τους χρωστάμε πολλά γιατί μέσω αυτών έχουμε την ευκαιρία να ανοίξουμε τα μάτια μας και να καταλάβουμε τη δυσαρμονία μας. Είμαι ευγνώμων!!!!




Τα βιντεοπαιχνίδια επιδεινώνουν ψυχικά προβλήματα στους εφήβους

Τα παιδιά που «εθίζονται» στα βιντεοπαιχνίδια παρουσιάζουν ως αποτέλεσμα επιδείνωση ψυχικών προβλημάτων που προϋπάρχουν, όπως κατάθλιψη, άγχος και κοινωνική φοβία. Το συμπέρασμα προκύπτει από νέα αμερικανική μελέτη, η οποία πάντως δεν βρίσκει σύμφωνους όλους τους ειδικούς.

Διεθνής επικαιρότητα: Τα τελευταία διεθνή νέα

Αγγλία:15χρονη έγγυος πέθανε απο καρδιακή προσβολή
Αν και ήταν μόλις 15 χρονών περίμενε με ανυπομονησία να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η μοίρα όμως της έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

Μανώλης Όθωνας: «Υπεγράφη η απόφαση ένταξης στο ΕΣΠΑ για την δαπάνη εξοπλισμού της νέας πτέρυγας του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Ρεθύμνου»

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Ρεθύμνου, κ. Μανώλης Όθωνας με την υπογραφή της απόφασης που πολύ σύντομα θα προσφέρει στην τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου την νέα ολοκληρωμένη λειτουργικά πτέρυγα του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Ρέθυμνο: Επαναφορά στάσεων ΚΤΕΛ στην οδό Παχλά.

Ο Δήμος Ρεθύμνης ενημερώνει τους συμπολίτες μας ότι από την ερχόμενη  Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011, θα επανέλθουν κανονικά τα δρομολόγια ΚΤΕΛ από τον κόμβο Αμαρίου προς Ρέθυμνο αφού ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο τμήμα των έργων ανάπλασης στις οδούς Εμμ. Παχλά και Μαχητών Σχολής Χωροφυλακής.

Ρέθυμνο;Επίσκεψη του Πρέσβη του Μαρόκου στην Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου

Την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου κα Μαρία Λιονή επισκέφθηκε το πρωί του περασμένου Σαββάτου ο Πρέσβης του Μαρόκου κ. Abdelkader EL ANSARI, συνοδευόμενος από τον κ. Μ. Γαλανάκη, υποψήφιο επίτιμο πρόξενο του Μαρόκου στην Κρήτη.

Ηράκλειο:Καθυστέρηση πρόσληψης ιατρών στο ΙΚΑ Ηρακλείου

Την έντονη δυσαρέσκειά του εκφράζει ο Ι.Σ.Η λόγω της καθυστέρησης πρόσληψης οικογενειακών ιατρών στο ΙΚΑ Ηρακλείου. Συγκεκριμένα σε επιστολή ανφέρουν:

Κεραυνός χτύπησε το δίκτυο της Δ.Ε.Η. στα Χανιά

Προβλήματα στο δίκτυο της Δ.Ε.Η. στα Χανιά προκάλεσε η κακοκαιρία που έπληξε τον νομό, με κύριο χαρακτηριστικό τους θυελλώδεις ανέμους και τις κατά τόπους καταιγίδες. Στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής έπεσε κεραυνός σε στύλο της Δ.Ε.Η. στο Καλαμάκι του Δήμου Χανίων, με αποτέλεσμα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση σε Καλαμάκι, Αγία Μαρίνα και Σταλό.





Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Διεθνής επικαιρότητα: Τα τελευταία διεθνή νέα

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η σύνθεση της νέας κυβέρνησης της Τυνησίας, τρεις ημέρες μετά από την πτώση του πρώην προέδρου Μπεν Άλι, δήλωσε ο πρωθυπουργός Μοχάμεντ Γανούσι.

Δεύτερη νίκη για τον ΝΟ Ρεθύμνου

Σπουδαία νίκη  πέτυχε Ο ΝΟ Ρεθύμνου για την παραμονή του στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών, με 5-4 στην έδρα του Πανιωνίου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Μεγάλο διπλό για το Ρέθυμνο στην Πάτρα επί του Απόλλωνα (58-60)

Μεγάλο "διπλό" για το Ρέθυμνο, που πέρασε από την Πάτρα και παρέμεινε σε τροχιά τίτλου κερδίζοντας τον Απόλλωνα με 60-58. Τη νίκη στο συγκρότημα του Στέργιου Κουφού χάρισε με τρίποντο στην τελευταία επίθεση ο Τσόχλας και ενώ το Ρέθυμνο έχανε με 58-57.

Συλλήψεις ακροδεξιών από την ΕΛ.ΑΣ.

Για μία ακόμη φορά αριστερές οργανώσεις και συνδικαλιστικοί φορείς βρέθηκαν αντιμέτωποι με κατοίκους της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα και μέλη ακροδεξιών οργανώσεων, λόγω των διαφορετικών θέσεων στο μείζον πρόβλημα της ανεξέλεγκτης κατοίκησης λαθρομεταναστών.

Νοσοκομείο Ιεράπετρας Ανοιχτό Κάλεσμα Φορέων για την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου

Η Επιτροπή Κοινωνικών Φορέων Ιεράπετρας και Μακρύ Γιαλού για το Νοσοκομείο μας, υποχρεώνεται αυτή τη φορά να απευθυνθεί στον λαό, γιατί αισθάνεται ότι οι επαφές με ΥΠΕ Κρήτης, Υφυπουργό Υγείας και Γραμματέα Ε.Σ. ΠΑΣΟΚ, αποσπούν μόνον ψεύτικες υποσχέσεις.

Αδιέξοδο στο διάλογο για τα φαρμακεία

Σε ρήξη έρχεται η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, εξαιτίας των σοβαρών διαφορών στο διάλογο για ‘άνοιγμα’ του επαγγέλματος του φαρμακοποιού.
Ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος, ενημέρωσε την Παρασκευή τους φαρμακοποιούς ότι καταθέτει την Τετάρτη πολυνομοσχέδιο το οποίο προβλέπει τα εξής:

Τρομοκρατία: Στον ανακριτή οι συλληφθέντες

Βαριές κατηγορίες για τρεις κακουργηματικές πράξεις απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος των πέντε συλληφθέντων τις δυο τελευταίες ημέρες, για υποθέσεις τρομοκρατίας.

Ηγουμενίτσα: Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα


Στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών, που καταβάλουν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και ειδικότερα της λαθρεμπορίας τσιγάρων, συνελήφθησαν, σήμερα στις 00.30, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της τοπικής Λιμενικής Αρχής, ένας 24χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος (τύπου ΒΑΝ) και ο 30χρονος αλλοδαπός συνοδηγός...



Ανεβαίνει ο πληθωρισμός στην ευρωζώνη

Τον τρίτο υψηλότερο πληθωρισμό, με 5,2%, είχε τον Δεκέμβριο η Ελλάδα στην ΕΕ των «27», σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, που δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες. Τον Νοέμβριο ο πληθωρισμός στην Ελλάδα είχε υποχωρήσει στο 4,8% σε ετήσια βάση, έναντι 5,2% τον Οκτώβριο και 5,7% τον Σεπτέμβριο.

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

"Ρυθμίζονται" 400.000 δάνεια το 2011

Τετρακόσιες χιλιάδες στεγαστικά, καταναλωτικά, επιχειρηματικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες δρομολογούνται για ρύθμιση μέσα στο 2011, όπως εκτιμούν τα τραπεζικά στελέχη.

Χανιά: Αίσιο τέλος στην υπόθεση αρπαγής της ανήλικης

Υπόθεση αρπαγής μιας ανήλικης απασχολεί σήμερα τις αστυνομικές αρχές των Χανίων.

Οδηγίες για ασφαλείς αγορές την περίοδο των εκπτώσεων

Η αγορά βρίσκεται σε παρατεταμένη περίοδο εκπτώσεων, με τη μορφή προσφορών εδώ και αρκετές εβδομάδες, η επίσημη πρεμιέρα των εκπτώσεων είναι ωστόσο το Σάββατο. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι καταναλωτές για να μην πέφτουν θύματα παραπλάνησης.

Δύο κρούσματα γρίπης σε "Ευαγγελισμό" και "Σεισμανόγλειο"

Τα πρώτα σοβαρά κρούσματα της εποχικής γρίπης που προκαλεί το ισχυρό πανδημικό στέλεχος Η1Ν1 κατέγραψαν και στη χώρα μας οι αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες. Δύο ασθενείς νοσηλεύονται σε «Ευαγγελισμό» και «Σισμανόγλειο» αντιστοίχως, σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από την προσβολή τους με τον ιό της γρίπης Α(Η1Ν1)...

Νέα, έξυπνη συσκευασία «γνωρίζει» πότε το τρόφιμο θα λήξει και προειδοποιεί

Συσκευασίες νέας γενιάς που «ξέρουν» πότε ένα τρόφιμο έχει λήξει ή πρόκειται να λήξει, θα προειδοποιούν τους καταναλωτές να έχουν το νου τους, ώστε ή να προλάβουν να το φάνε ή να το πετάξουν αν είναι πια αργά.

Γεννήθηκα Ελληνίδα

Αφιέρωμα στην Μελίνα Μερκούρη , με φωτογραφικό υλικό και ταινίες από την καλλιτεχνική της πορεία, την κοινοβουλευτική της παρουσία και την αγωνιστική της δράση στο εξωτερικό , τα χρόνια της δικτατορίας, εγκαινιάζει στις 20 Ιανουαρίου, το παράρτημα του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού, στην Οδησσό.

Απειλούσε να αυτοπυρποληθεί σε κεντρικό κατάστημα του Λονδίνου

Ένας άνδρας που εισήλθε αργά χθες το βράδυ κάνοντας διάρρηξη σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας γυναικείων αξεσουάρ στην Regent street στο West End του Λονδίνου και απείλησε ότι αυτοπυρποληθεί, συνελήφθη από την αστυνομία.

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Παιδικές… «ανασφάλειες» οι παιδικές «χαρές» του Ρεθύμνου

Μόνο “χαρές” δεν προσφέρουν, σε παιδιά, γονείς και περαστικούς οι εικόνες εγκατάλειψης που παρουσιάζουν οι παιδικές χαρές στο Ρέθυμνο.  Απαρχαιωμένες τσουλήθρες, πεσμένες κούνιες, σκουριασμένες βίδες, γωνίες γεμάτες σκουπίδια, ποντίκια , σκοινιά που κρέμονται από...την τελευταία κλωστή που τους απέμεινε ενώ προορίζονται για σκαρφάλωμα των παιδιών  και αγριόχορτα που κανείς δεν ξέρει τι κρύβουν από κάτω..




Πληροφορίες απο το Υπουργείο Υγείας για τις διοξίνες ζητάει ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Παρασύρης

Πληροφορίες από το Υπουργείο Υγείας ζητάει ο Βουλευτής Ηρακλείου Φραγκίσκος Παρασύρης σε αναφορά που κατέθεσε σχετικά με τον συναγερμό που έχει σημάνει σε όλη την Ευρώπη και στην χώρα μας για το νέο σκάνδαλο με τις διοξίνες στα αβγά που ξέσπασε στη Γερμανία.





Ηλεία: ''Καλημέρα! Αυτό το σακουλάκι έχει ηρωίνη και είναι του άντρα μου''!

Μια γυναίκα κατέδωσε τον άντρα της, για να τον σώσει από τα ναρκωτικά - Άφωνοι οι αστυνομικοί στο τμήμα...